sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Ajatuksia päihteistä

Hei!

Ryhmän viimeinenkin jäsen pääsee vihdoin postamaan työnsä.

http://youtu.be/6t_kyJsg3Qw

Käsittelen hieman huumorisesti mutta samalla vakavalla otteella. Päihteet ovat aiheena videossa ja pyrin pitämään punaisen langan käsissä sekä puolueettomasti otan esille nykypäivän ilmiöitä alkoholin käytöstä. Videossa näkyy linkkejä, joita tutkimalla selviää lisää kiinnostuneille.

PS: Laatu ja esittely nyt ei ole mitenkään paras, kun materiaalini oli kadonnut niin sairaalareissuni takia tokkuraista informaatiota. Kiitos etukäteen ja varatkaa suunilleen 10-minuuttia vaikka toisella korvalla kuunteluun!

                                                                   - Juha-

1 kommentti:

  1. Vlogissa on tosiaan ajatuksia, ajatuksenvirtaa, pohdiskelua. En kovin paljon ole vlogeja katsellut (kuuluu varmaan enemmän nuorten maailmaan), mutta monenlaisia videoblogejahan on ja joskus ne ovat upotettuina tavallisiin blogeihin myös. Koska vlogin kriteerit ovat väljät, on vlogia hankala arvioida. Onko siinä perusideana tuoda esim. faktaa vai omia mielipiteitä? Onko tarkoitus herättää keskustelua - ja jos on, niin millä kanavilla sitä ehkä käytäisiin? Tässä vlogissa esiteltiin ns. lähteitä linkkien kautta. Olisi voinut hieman tarkemmin ottaa esittelyyn tai keskusteluun jonkin tällaisen lähteen näkökulma ja etsiä omaa näkökulmaa samaan teemaan. Vlogissa huumori voi olla tehokeino. Lopussa hieman vähättelet itseäsi, mutta ehkä se sopii tähän vlogisi hieman humoristiseen linjaan... Hienoa kuitenkin että olet lähtenyt tällaista vloggausta kokeilemaan tässä ja haastanut myös itseäsi samalla. Jäin miettimään, onko tässä nyt opiskelijan ääni vaiko myös työntekijän ääni kuulumassa. Nauhoitteen seuraamisessa on se hankaluus (ainakin itselläni) että välillä on vaikea seurata ja punainen lanka katoaa. Tämä on vlogin heikkous toisaalta myös. Kirjallisessa esityksessä voi aina palata ja lukea uudelleen, mutta vlogissa harvoin tulee pysäyteltyä ja kelailtua. Täten ilmaisuun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, jotta kuulijalta ei katoa punainen lanka...

    VastaaPoista